rumi_rosi

“Ракурси“ е частна галерия за модерно и съвременно изкуство, основана през 2004 година от Росица Чушева и Румяна Йонева.

Галерията е жизнено пространство със своя идентичност, отворена за всички видове медии. Работи с група водещи художници, показва и лансира млади автори, реализира собствени кураторски проекти и си сътрудничи с творци и институции по различни програми.

Галерията извършва специализирани услуги по оценяване на произведения от лицензиран експерт-оценител, реставрация, консултации при оформлението на пространства с различно предназначение.

В своята работа екипът на галерията се води от принципа на Йоханес Итън:

„Нашата игра да се превърне в работа, а работата ни – в празник и празникът ни – в игра!“

Пространството на галерията е подходящо за организиране на събития от различен характер – презентации на продукти, връчване на дипломи и награди, срещи, коктейли, частни посещения, лекции. В залите на галерията може да бъде инсталирано аудио-визуално оборудване или други продукти, необходими за провеждане на събитието. Срещите с колеги, приятели или партньори в просторните помещения сред произведения на изкуството или в красивия вътрешен двор са особено приятни и ползотворни.

Медиен партньор:

http://въпреки.com

http://goguide.bg/zavedenia/336-Gradski-art-prostranstva-prez-koito-da-naminesh

https://sofia-art-galleries.com/програма-на-галериите/актуални-изложби-в-софия

https://www.viewsofia.com/article/44720/22/2019.-24-mata-zhivi-intelektualtsi-na-Balgariya,-pred-koito-se-poklanyame!#article-gallery-top


Post a comment

Всички права запазени